söndag 25 mars 2012


Våren är här på riktigt. Väldigt tidigt är det ju egentligen, men jag njuter ändå. Vårblommorna har kommit upp överallt och det är så vackert. Till och med daggkåpan börjar titta fram......och en liten glad hund njuter av solen :-).

Hoppas ni har det fint i vårsolen!

Kram /Åsa

söndag 11 mars 2012

Huseby Bruk...

Wow - två inlägg på en och samma dag! Det har aldrig hänt tidigare här på min blogg, men nån gång ska ju vara den första förstås :-).

Jag måste bara lägga in några foton från Huseby Bruk och huset där Kronobergsslöjdarna finns i Grevehuset. Jag var där häromdagen för att fixa iordning lite på min plats i huset, där jag kommer ställa ut min keramik.

Huset är fantastiskt vackert och mitt hjärta klappar förstås lite extra eftersom jag är väldigt svag för gamla hus.
Kronobergsslöjdarnas hemsida är inte uppdaterad ännu, så jag finns inte med ännu, men den uppdateras snart med aktuell info. Vi öppnar utställning lördagen den 31 mars. Håll utik för mer info!


Kram /Åsa


Lövet...

Här kommer några bilder på lövet som jag har gjort. Det ska ju som sagt få den stora äran att åka upp till Liljevalchs konsthall i sommar och hänga där tillsammans med 1999 andra löv :-).
Jag fick lite prestationsångest när jag skulle börja med mitt löv. Men efter mycket funderande så blev det helt enkelt många mindre löv i keramik som jag kavlade och brände för att sedan montera upp på lövet. Några tovade små bollar fick också pryda lövet.

Så nu måste vi förstås åka till Stockholm i sommar och kolla på alla träd.

Hoppas ni har haft en fin helg!


Kram /Åsa