fredag 23 december 2011

God Jul!

God Jul i stugorna! Vips så var det jul - jag har nog inte riktigt fattat att det faktiskt är julafton imorgon. Tiden har gått så ofantligt fort denna höst. Dagislämningar, jobb, jobb och jobb. Jag har jobbat mycket på mitt andra jobb under hösten och har även jobbat som en galning i keramikverstaden senast tiden. Julmarknaden som jag var med på 1:a advent gick ganska bra. Jag sålde inte massor, men helt ok och fick även lite beställningar efteråt.

Nu är vi lediga i lite drygt en vecka hela familjen - helt underbart, för jag är så trött! Skinkan är griljerad, granen är klädd, tomtarna är framplockade och gottebordet är påfyllt. En väldigt förväntansfull liten son kröp ner i sängen ikväll - han längtar så tills imorgon bitti då han får kolla i julstrumpan om tomten har lagt några julklappar där. Julen får en annan dimension när man har barn, så är det bara.

Jag önskar er alla en riktigt fin julhelg!


Stor kram /Åsa

5 kommentarer:

 1. Och en riktigt riktigt GOD JUL till dig och de dina också! :) Mina barn håller på att spricka av förväntan :))

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Jag känner också att julen får en annan dimension när man har barn! Igår var jag helt uppspelt på kvällen, bara för jag satt och tänkte på hur tösernas ögon skulle tindra när de vakanade på julaftonsmorgonen!
  God Jul på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stor julkram till dig, Åsa!
  Hoppas du och de dina får en riktigt fin jul!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på det nya året och hoppas att ni hade en trevlig nyår! :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. God fortsättning och hoppas er jul och nyår blev fin!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera