onsdag 17 augusti 2011

Ny fas i livet...

En ny fas i livet är det nu. Efter superlång föräldraledighet, så har jag åter börjat jobba och nu pågår inskolning på förskola av lilleman. Allt går hittills väldigt bra och det är verkligen skönt. Att vara åter på jobbet känns riktigt kul faktiskt - jag trodde det skulle vara en större omställning än det är. Men jag har kommit in i jobbet snabbt igen känns det som.

Några veckor framöver får dock drejande i verkstaden vila lite, allt annat tar lite för mycket tid och kraft just nu. Men snart så kommer produktionen igång igen.

Hösten har kommit med dunder och brak känns det som. Jag gillar egentligen hösten, men den här gången kom den bara lite väl fort kan jag tycka. Men sommaren kanske kommer och hälsar på igen innan det blir höst på riktigt. Hoppas det iallafall!


Vår afrikanska lilja blommar helt hysteriskt. Så vacker!
Hoppas ni har det bra!


Kram /Åsa

6 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med om att hösten kom plötsligt i år, för nog känns det som om den är här nu. Lite kluvna känslor, både vemodigt på ett sätt och skönt på ett annat.

  Synd att vi inte ses på söndag, men jag förstår att tiden blir tajt för dig. Du har ju en bit att köra också. Självklart får vi se till att det blir nya tillfällen framöver!

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Ja det känns som lite förhöst faktiskt och jag gillar också höst men som sagt, lite tidigt kanske.

  Häftigt att skola in för första gången, det blir verkligen en ny fas.

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Jag håller fullständig med dig, hösten har kommit riktig plötsligt, och nu kan man redan tänder ljus. Hoppas vi får en fin "sensommar" innan det blir riktig riktig höst!
  PS: Annars är det bra med mig ;)

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Det var riktigt länge sen!
  Oj så mycket fint du gör i keramik!!!! Gillar dina vita muggar med hjärtat på:)
  Jag tycker att det är skönt nu när hösten är på ingående. Känns lugnt på något sätt:)
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 5. När inskolningen går bra känns allt mycket bättre. Det är så hemskt när man lämnar en liten som kanske bara gråter och är uppriven. Även fast man vet att det förmodligen blir bättre nästan i samma stund man gått därifrån. Har inga små längre nu. Vår minsta börjar första klass på måndag och det är också ett stort steg. Tiden går verkligen fort och nu verkar det som att hösten kommit, hos oss iaf. Är väl van med tidiga höstar och tycker mycket om hösten fast det hade gärna fått dröja lite till. Trevlig helg! :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Hej hej.
  Är ny här inne - fin blogg!
  Skönt att det känns bra att komma tillbaka till jobb, blir ju så mycket lättare att gå upp på morgonen då, hihi!

  Ha en fin söndag
  Hälsningar Lizette

  SvaraRadera