måndag 22 augusti 2011

En tur till svampskogen

Igår tog vi en tur till svampskogen. Vi fyndade mängder av trattkantareller! Hela 7 liter svamp kom vi hem med - mums! Det är ju så kul att plocka trattisar - när man väl hittar dom, så ser man dom ju överallt.

Så nu torkas det svamp härhemma!Kram /Åsa

6 kommentarer:

 1. Nämen 7kg!! Vad kul att ni hittade så många! Jag som letade överallt och hittade bara på ett ställe 4!(4kantareller,haha)
  Ha det så bra! Kram Ute

  SvaraRadera
 2. Oj 7 kg?!! Ni har verkligen näsa (öga) för det :) Vad gott! Sällan jag äter annan svamp än champinjoner tyvärr. Jag är ingen svampplockare alls. Jag är nog lite lat tror jag plus att min rygg skulle fastna i den framåtböjda "svampplockarställningen". Ha det så bra! / Ann-Louise :)

  SvaraRadera
 3. Nej, nej, nej - Fru Vallmo och LyckligaPraliner! Nu har ni läst helt galet :-). 7 LITER står det i mitt inlägt - INTE 7 kg. Det har ju varit något att komma med, men så mycket svamp hade jag aldrig orkat släpa hem :-D.

  Kram /Åsa

  SvaraRadera
 4. Tror jag dör av skratt!!!! :)) Ok 7 LITER då :)) Fast jag höll nu på att skriva kg igen :)) Men 7 liter var fantastiskt mycket ändå! :)

  SvaraRadera
 5. Hahaha jag fattade att det var 7 liter! Vet inte hur kg hamnade där! Men tanken på 7kg är verkligen roligt! Men 7liter är mycket ändå! Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 6. 7 liter är också rejält mycket svamp! Nu blir jag sugen på en grov macka med stekt ägg, smörstekta kantareller och lite gräslök på toppen, mums!
  Ha en fortsatt skön helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera