torsdag 20 oktober 2011

Runt, runt...

Runt, runt går drejskivan nu så fort jag bara har tid. Det är lite bråda tider nu, för jag måste arbete upp ett lager nu inför jul.

Första advent, den 27 november mellan kl. 11-17, finns jag på Smålands museum. Då är det nämligen julmarknad där och då finns jag på plats för att sälja min keramik. Det är en jättemysig julmarknad, med en massa mysigt hantverk, god mat och annat smått och gott. Det ska bli jätteskoj!

Välkomna dit!Ha det gott!

Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Hej! Kul att du kikat in hos mig och ja det var sannerligen länge sedan :) Om jag hade bott närmare hade jag kommit och tittat på allt fint som finns på julmarknaden och helt säkert hade jag köpt vackra ting som du snurrat runt runt! :)

  Önskar dig en fin helg! /Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Men åh, vad roligt det hade varit med småländsk julmarknad! Jag kan iallafall skriva upp datumet, - det är ju inte några jätteavstånd om man vill göra en liten dagsutflykt mellan Göinge och södra Småland.
  Passar på att önska dig en fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Åh så kul för dig! Vad synd, att jag bor så långt ifrån Småland! Men min förhoppning är ju att du kanske gör i framtiden en nätbutik. ;)
  Ha en finfin helg!
  kram
  Ute

  SvaraRadera
 4. Vad roligt för dig!
  Önskar att det var lite närmare men hoppas få se bilder från dagen istället och att du har till salu på nätet så småningom :)

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera