onsdag 2 november 2011

Dagar i november...

Ja, vad gör man av dagarna i november månad? För egen del höststädar jag trädgården emellanåt, tar in utemöblerna och tackar för den här säsongen. Och så är jag glad så länge snön håller sig borta ;-). Jag älskar snö i och för sig, men vill absolut inte ha så mycket som förra året. Herregud - man gjorde ju inte annat än att skotta...

Vi skördar jordärtskockor också, dom är superfina och stora. Mumsen! Det finns en del kvar i trädgårdslandet som vi ska plocka upp framöver. Smaskens att göra soppa på bland annat.


O sen jobbar jag på som en tok i keramikverkstan. Inte många lediga stunder just nu för min del - jobbar jag inte på mitt andra jobb, så är jag i verkstan och sätter snurr på drejskivan, glaserar eller något annat som måste göras. Kul är det, men jag känner mig samtidigt lite pressad och stressad. Det är mycket jag måste hinna med innan jul. Men fantastiskt roligt är det :-).Kram /Åsa

7 kommentarer:

 1. Fina jordärtskockor, kanske jag ska testa på nästa år... Förstår att det är bråda dagar i verkstaden nu, men spännande för oss andra att se dina verk! Säljer du hemma hos dig eller i någon butik?
  Ha det fint! Ullis

  SvaraRadera
 2. Härlig höstbild, man blir lite sugen!
  Jag känner igen mig, fast här är det trasmattor som flitigt vävs :). Önskar så jag kunde komma!

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med om att det är tacknämligt att snön lyser med sin frånvaro. För mig räcker det om det är snö några veckor runt jul och nyår.

  Förstår att du har hektiska dagar nu med att tillverka saker inför julmarknaden. Vore kul att få se vad du hittar på!

  En riktigt fin allhelgonahelg önskar jag dig och de dina!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Det är helt otroligt vilken höst det har varit. Nu är det November och vi har ingen snö här ännu. När snön kommer blir det ljusare och finare men jag är ändå glad att vi ingen har. Vi har alldeles för långa och mörka vintrar med snö som vräker ner. När vissa delar av Sverige börjat plantera blommor ute har vi massor av snö kvar och kallt.

  Önskar dig och de dina en riktigt fin och stämningsfull helg! :)
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Så härligt med egna jordärtskockor!! Det är riktig lyx.
  Så kul att det går bra för dig och din keramik. Du gör så mycket fint:)
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 6. Hej hej! Kikar in för att önska dig en fin helg! Hoppas att ni mår bra :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Gjorde jordärtskocksoppa för första gången häromdagen och herregud så gott det va. Härligt att ha egna skockor att plocka i landet sådär. Bara njut!

  SvaraRadera