måndag 21 november 2011

Adventspyssel

Idag har jag adventspysslat lite - jag har putsat alla fönster och planterat hyacinter och amaryllis. Så mysigt! Även om det inte finns en enda gnutta snö här ännu, så börjar faktiskt adventstämningen infinna sig.

Jag har jobbat som en galning sista tiden, men just i skrivande stund kan jag inte göra så mycket mer än att bara vänta. För just nu tuffar en ugn på i källaren och den ska jag öppna imorgon bitti. Förhoppningsvis blir det lyckat. Sen är det bara att sätta igång nästa ugn - så ett par dagar framöver så kommer det vara varmt i min verkstad.

Typiskt nog så har jag blivit sjuk också förstås - helt fel tidpunkt kan jag säga... Jag har inte tid att vara sjuk nu! Först en dum halsfluss som kom helt olägligt och nu har en superduperförkylning hoppat på mig. Jag kurerar mig så gott det går och håller tummarna för att jag blir bättre till söndag. För sjuk kan jag inte vara då förstås. Jag sörplar te med honung och tar en slurk glögg emellanåt - det hjälper säkert :-).Kram /Åsa

3 kommentarer:

 1. Hejsan! Men så typiskt att bli sjuk när det passar sämst. Fast när är en bra tidpunkt att bli sjuk på egentligen för alltid är det något som ska göras. Vad du jobbar och står i. Jag tycker att du gör verkligt fin keramik! :) Varmt och skönt av brännugnen. Det skulle jag behöva för nu fryser jag ordentligt. Trodde mina fötter skulle vara varma länge efter fotbehandlingen men nu fryser jag.

  Första gången för mig också att göra en fotvårdsbehandling. Fick presentkort när jag fyllde år så nu passade jag på. Underbart och det känns som jag vandrar på bomull nu :)

  Hoppas bränningen lyckas! Ha det så bra :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Oj, så tokigt olägligt det kom!
  Hoppas du blir frisk och pigg snart, spännande dag du har framför dig/Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Oj, så typiskt att förkylningen kommer då när man inte behöver den. Krya på dig!
  Kram
  Ute
  PS: Såg vilka fina muggar du har gjort! Så kul att se!

  SvaraRadera