onsdag 29 februari 2012

...och så var våren äntligen här!

Jahapp, här har vi hittat vårtecken så det förslår! En gul liten söt krokus har slagit ut intill husväggen härhemma. Så nu är våren här på riktigt - så det så! Visst kommer det säkert bakslag med snö och så, men det struntar jag i - jag njuter av varje tecken på att den efterlängtade våren är här!

En liten söt krokus växer intill vår husvägg

Jag är färdig med mitt löv som ska till Liljevalchs konsthall i sommar. Jag lägger in en bild en annan dag på mitt löv. Det har tagit lång tid att göra det, och inte minst lång tid att komma på hur hur jag skulle göra det. Men nu är det som sagt klart och jag blev ganska nöjd med mitt löv. Jag har idag varit hos Hemslöjden och lämnat ifrån mig mitt löv och där kunde jag beundra en del andra löv som hade kommit in. Det ska bli spännande att se denna utställning på Liljevalchs i sommar.

I övrigt är det mest jobb, jobb för min del just nu! Jobb i keramikverkstan och jobb på mitt "vanliga" arbete, varvat med tid tillsammans med familjen förstås.


Hoppas allt är bra med er!


Kram /Åsa

2 kommentarer:

 1. Vad spännande med lövet, jag hoppas vi får se den här också så småningom, om man inte lyckas ta sig Liljevalchs i sommar :)
  Javisst, nu är det vår, ljust och lite varmare, ha en fin helg, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Visst blir man lika lycklig varje år när vårtecknen börjar ploppa upp ur jorden!
  Själv insåg jag igår att jag letat på helt fel ställen i trädgården, - jag hittade en jättestor tuva snödroppar där jag minst anade!

  Ska bli så spännande att få se ditt löv. Vilken grej att du ska få ställa ut på Liljevalchs! Förstår att du är glad för det. Kul att du håller oss uppdaterade här på bloggen då och då, även om jag förstår att du har mycket att göra just nu.

  Må så gott! Kram på dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera