onsdag 29 februari 2012

...och så var våren äntligen här!

Jahapp, här har vi hittat vårtecken så det förslår! En gul liten söt krokus har slagit ut intill husväggen härhemma. Så nu är våren här på riktigt - så det så! Visst kommer det säkert bakslag med snö och så, men det struntar jag i - jag njuter av varje tecken på att den efterlängtade våren är här!

En liten söt krokus växer intill vår husvägg

Jag är färdig med mitt löv som ska till Liljevalchs konsthall i sommar. Jag lägger in en bild en annan dag på mitt löv. Det har tagit lång tid att göra det, och inte minst lång tid att komma på hur hur jag skulle göra det. Men nu är det som sagt klart och jag blev ganska nöjd med mitt löv. Jag har idag varit hos Hemslöjden och lämnat ifrån mig mitt löv och där kunde jag beundra en del andra löv som hade kommit in. Det ska bli spännande att se denna utställning på Liljevalchs i sommar.

I övrigt är det mest jobb, jobb för min del just nu! Jobb i keramikverkstan och jobb på mitt "vanliga" arbete, varvat med tid tillsammans med familjen förstås.


Hoppas allt är bra med er!


Kram /Åsa

onsdag 8 februari 2012

Läge att fira!

Idag fick jag besked om att jag har blivit antagen som medlem hos Kronobergsslöjdarna på Huseby Bruk. Så framöver kommer min keramik finnas att köpa i butiken där. Det ska bli så roligt!

Som medlem kommer jag även arbeta i butiken vissa dagar under året. Vilka dagar just jag finns på plats kommer snart framgå på Kronobergsslöjdarnas hemsida. Kika gärna in på hemsidan, mycket fint hantverk finns där att beskåda :-).

Det känns så kul att få hamna i ett sammanhang med andra hantverkare! Vi firade härhemma med bakelser som dessert efter middagen - mums!



Bild: från Kronobergsslöjdarnas hemsida

Kram /Åsa