torsdag 15 september 2011

Award

Fina Ute med den mysiga bloggen Fru Vallmo, har gett mig en Award. Tack snälla Ute!

1. Varför bloggar du?

Jag började blogga mest för att jag tyckte det verkade kul. Nu är min tanke att bloggen framöver ska fungera lite som reklampelare för min keramik. Fast i ärlighetens namn uppdaterar jag tyvärr inte min blogg så ofta nuförtiden - jag får nog ta mig i kragen :-).

2. Vilka bloggar följer du?
Oj, jag följer många bloggar. En del ser ni här i listan brevid, men sen följer jag vissa som faktiskt jag har glömt att lägga in här ser jag :-). Bland annat finfina keramikbloggar och bloggar som handlar om renovering av gamla hus (jo, jag har en förkärlek till gamla hus och blir så inspirerad och imponerad av människor som renoverar med varsam hand).

3. Favoritfärg?
Vet inte om jag har någon direkt favoritfärg faktiskt. Ena dagen är det vitt, andra turkost, nästa dag grön...

4. Favoritfilm?

Det finns ju så många bra filmer men filmen "Festen" tyckte jag var fantastisk - jobbig och sorglig, men bra. "Glasblåsarens barn" är en annan favorit.
"Sånger från andra våningen" av Roy Andersson är en film som jag verkligen är faschinerad av. Faktum är att en av scenerna spelades in på Gotland i ett kalkbrott. Där sökte regissören massor med statister till en scen - och eftersom jag bodde på Gotland vid detta tillfälle, så tog jag och några kompisar chansen att hänga på. Vi var statister i denna scen (och nej, vi var inte ensamma om man säger så, där var massor av statister i denna scen). Det var häftigt att vara med och se lite bakom kulisserna och Roy Andersson verkar vara en sympatisk person.

5. Vilket land/vilka länder drömmer du om att besöka?
Åh, jag skulle mer än gärna åka till Peru eller Chile. Tror det är fantastiskt vackert där. Sen finns det ju många platser på jorden, som man gärna skulle vilja besöka förstås. Men det skulle bli en alldeles för lång lista :-).

Jag ska egentligen skicka denna Award vidare, men jag bollar istället ut den här. Den som vill får mer än gärna nappa på detta och berätta lite mer om er själva :-).

Ha en fin söndag!

Kram /Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar