söndag 4 september 2011

Hösten är här...

Jag tog mig en kvällsrunda utmed sjön med lilla hunden förut. Även om det har varit väldigt varmt idag, så märks det att hösten är här. Jag såg gäss flyga i ett V - är det verkligen så att dom flyttar nu? Redan? Tycker att det känns tidigt!

Jag försökte fota lilla hunden, men han behagar inte att sitta still länge kan jag meddela. Det finns ju sååå mycket spännande att kolla på och att nosa runt bland :-).

I övrigt har jag ägnat helgen till trädgårdarbete. Jag har delat perenner så det står härliga till - delat, flyttat, grävt, grävt och grävt. Fint blir det, men jobbigt var det :-).


Kram /Åsa

3 kommentarer:

 1. Hihi jag tycker hunden ser så roligt söt ut, på ett snällt vis förstås :) Ja, nu är hösten här. Jag vet det på flera vis bl.a för att vår granne slutat klippa gräsmattan iförd bara trosor och gummistövlar :/ fy för det säger jag bara :))

  SvaraRadera
 2. Ja det är en minst sagt hektiskt period i trädgården nu, härligt!

  Vet inte om det är så att de ger sig av nu, kanske några, annars vet jag att de samlas på olika ställen och äter upp sig inför den långa flygturen också :)

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Idag är det redan nästa helg, och även om vi faktiskt har haft ganska sköna temperaturer både igår och idag så känns det att hösten är här. Har lite kluvna känslor inför det, både mysigt och vemodigt på samma gång.

  Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera