måndag 6 juni 2011

Ett dopp i det blå...

I lördags åkte vi en sväng till Blekinge. Vid havet och i solen tillbringade vi hela dagen tillsammans med barn och vuxna - en fantastiskt rolig och härlig dag. Vi tog också ett dopp i det blå - men inte i havet, utan i en pool :-). Ett dopp i havet får nog vänta lite till :-). Härligt, härligt var det - enda nackdelen är att nu ser jag ut som en kräfta...

Idag har det varit tryckande hett här o vi har mest tagit det lugnt. Imorgon ska det regna och åska här - jag ser verkligen fram mot lite regn. Alla stackars växter ser allmänt ledsna ut, men jag vill inte skämma bort dom med en massa vatten. Dom får helt enkelt invänta vatten från ovan.

Imorgon kommer vår gärdesgårdshantverkare. Då ska han börja sätta upp gärdesgården runt vår tomt. Det ska bli så spännande! Återkommer förhoppningsvis imorgon med lite bilder.Jag köpte ett gäng duktyngder i Danmark, tycker dom är så söta!


Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Ja, hoppas på regn här med, det är torrt som i en öken men men, det kommer väl.

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Verkligen fina dukshållare.
  Här är det härliga 24 grader varm, lite blåsig, men det känns så himla skönt och somrig!
  men regn behövs väl också då och då, men inte här nu...
  Önskar dig en fin tisdagkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, jag började just undra om du hade varit modig och badat i havet! Fast så varmt som det har varit de senaste dagarna så skulle jag nästan kunna tänka mig ett iskallt dopp.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Jag badar ALDRIG i det fria. Kallt kallt kallt alltid. Fin prickig duk med fågeln :)

  SvaraRadera