fredag 3 juni 2011

Pust...

Man ska inte klaga på värmen, jag vet, men jag gör det ändå ;-). Nästan lite för varmt har det varit här idag. Förmiddagen var helt ok, men på eftermiddagen var det sådär tryckande varmt. Vår svarta lilla lurvhund har mest legat och flämtat inomhus hela dagen. Först nu på kvällskvisten börjar han kvickna till, så det blir väl en kvällspromenad om ett tag gissar jag.

Det blommar så fint i trädgården nu och potatisen har kommit upp såg jag idag. Det är en härlig tid nu!


BergklintBergklint och kantnepeta

Kram /Åsa

6 kommentarer:

 1. Ví har inte haft det så varmt idag. Ganska kallt och blåsigt. Men som sagt, jag tillbringade ju en tid instängd hahaha Det var faktiskt olustigt tills jag kom på att jag kan väl i värsta fall krångla/hänga/krypa ut genom fönstret i hönshuset. Tur jag slapp. Är ju smidig som ett kylskåp :)

  SvaraRadera
 2. Här var det precis lagom med temperaturen, men jag har först på kvällen kunna njuta av det. Sv: Det verkar så att jag är inte ensam ;)
  Kram Ute

  SvaraRadera
 3. Här i norr är vi överförtjusta att värmen äntligen har kommmit!! Fint med blommorna! Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Men vad spännande med ditt företag! Jag önskar dig ett STORT lycka till! Så underbart att få jobba med något som man brinner för och tycker är roligt! Så fina saker du gör. Jag skulle också vilja lära med jobba med keramik.....är faktiskt lite avis .....
  Ha det nu riktigt gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 5. Ibland blir det för varm. Jag trivs fktiskt bäst i skuggan =)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 6. Jag tar en paus från solen nu mitt på dagen, kanske är den bästa tiden nu på sommaren att blogga mitt på dagen, lite siestabloggande!
  Ha en fin dag!
  Ullis

  SvaraRadera