söndag 12 juni 2011

Sommartid...

Underbara dagar är det nu! Jag vill bara stanna tiden lite och verkligen hinna njuta av allt som händer i trädgården. Söta rosor som blommor, underbara digitalis som tittar fram lite överallt i trädgården, potatisen som växer så det knakar - härligt!

Dagarna går så fort nu, jag hinner ju knappt göra några inlägg här på bloggen :-). Jag arbetar på för fullt med min keramik, drejskivan snurrar på och imorgon bränner jag en glasyrugn. Håller tummarna för att glasyrerna blir bra, jag har provat lite nya och man vet aldrig hur det blir riktigt. Jag köper inte färdiga glasyrer, utan blandar mina egna - tycker att det är mycket mer spännande!

Vår lilla gärdesgårdskille jobbar på för fullt och han har kommit halvvägs nu. Det blir fantastiskt vackert och jag är så imponerad av detta gamla hantverk, ett riktigt konstverk är vad det är! Jag ska försöka komma ihåg att ta lite fler bilder av gärdesgården under morgondagen och lägga in här på bloggen.


Hoppas allt är bra med er!


Kram /Åsa

5 kommentarer:

 1. Underbara blombilder idag, Åsa! Och så härligt med en gärdesgård, - det skulle jag också kunna tänka mig att ha i trädgården.
  Ska bli så spännande att få se dina keramikalster här på bloggen när du är klar!
  Önskar dig en bra start på veckan som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Är det honungsros?
  Spännande med glasyren, hoppas att det blir snyggt!
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera
 3. Förstår att det tar all din tid, vi bloggare ser med spänning fram emot att få se :).

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder!
  Väntar med spänning på din keramiktillverkning.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa,
  härliga blommor, så ser sommarn ut! Jag har hållit tummarna och hoppas att det gick med glasyren precis som du hade tänkt dig. Det låter så spännande. Det blir kul när vi får se!
  Ha en fin onsdag!
  Ute

  SvaraRadera