söndag 20 februari 2011

En glad överraskning...

...väntade på mig idag när jag loggade in här.

Fröken grön har skickat mig denna finfina award och skrivit så fina rader på sin blogg - jag blev så glad :-). Tack snälla Anna-Karin för dina fina ord och för denna utmärkelse! Det förgyllde absolut min söndagskväll :-).

Denna fina utmärkelse har till syfte att uppmärksamma favoritbloggar som har färre än 100 följare. Jag vill förstås gärna ge denna award vidare. Jag måste dock erkänna att jag inte har någon koll på hur många följare dessa två bloggar har, men jag skickar iallafall min utmärkelse vidare till:

Ljuva 50-tal och Fröken Ö

Fantastiskt fina bloggar båda två! Besök dom vetja!


Nu är klockan ganska mycket och egentligen är jag supertrött o behöver sova. Men jag har en hög tidningar här framför mig som jag inte har hunnit plöja igenom, så kanske att jag försöker hålla mig vaken en stund till. Jag älskar att krypa upp i soffan och bara vara, det är så mysigt... Dagarna nuförtiden är ganska intensiva och när jag äntligen landar i soffan på kvällskvisten så är det ganska lätt att fastna...

I skrivande stund ligger en snarkande hund bredvid mig i soffan - ganska gullig kan jag meddela :-).

Kram/ Åsa

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Grattis till din Award:)
  Jag njuter i soffan och har två drömmande vovvar under soffbordet. Borde egentligen gå och lägga mig jag också men det var så skönt att ligga här:)
  Jo, jag har gjutit betongplattorna själv....
  Ha det riktigt gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Tack vad gulligt av dig :)

  SvaraRadera