torsdag 24 februari 2011

En liten ängel...

...behöver vi väl alla ibland. För egen del vet jag i och för sig inte om jag har någon som håller sin vakande hand över mig. Men däremot har vi en liten ängel i trä som står här hos oss och ser allmänt söt och rar ut. Ängeln hittade jag på en loppis för länge sen.

Tänk vad mycket kul man kan ramla över på loppisar, både sånt man verkligen behöver och sånt man verkligen inte behöver. Men även det man kanske inte direkt behöver kan ju ändå vara nog så viktigt att köpa ;-).

Jag befinner mig just nu i ett "ut-med-allt-vi-inte-använder-tillstånd". Jag rensar ut ur skåpen och förundras över hur mycket konstiga och roliga saker jag har dragit med hem från olika loppisar. Ja, just då när jag köpte dom så var det naturligtvis alldeles nödvändigt och fullständigt självklart att just det skulle inhandlas! Men såhär i städartagen, så blir jag ganska förundrad över mig själv...

Oavsett så är skönt att emellanåt rensa ut i gömmorna tycker jag. Jag skänker alla saker som vi inte behöver, till en second hand butik (vissa saker har jag med all säkerhet inhandlat just där, men det gör ju inget. Snacka om återvinning!).

Jag försöker vara hård i min urgallring, fast det är ganska svårt :-). Vissa saker kan man ju bara inte göra sig av med, hur konstiga och meningslösa dom egentligen är.


En liten ängel, så rar och söt

Gulliga små troll. Ganska meningslösa egentligen, men jag
blir glad varje gång jag ser deras aningens tokiga uppsyn :-)
Kram/ Åsa

2 kommentarer:

 1. Jag vill också tro att var och en av oss har en skyddsängel vid vår sida. Visst är det nog så!
  Att rensa ur skåpen har många fördelar; en av dom är att man får plats med en massa nya grejer, hehe!
  Önskar dig en skön torsdagkväll!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Åh, de är så söta, jag ser en Grete Prytz kastrull i bakgrunden samma färg som jag har.

  SvaraRadera