fredag 25 februari 2011

Ett hav av jackor...

...som ligger slängda över en stol, är det första man möts av om man kommer hem till oss idag. Det ser inte vidare värst skoj ut. Jag är på jakt efter en vit hatthylla som kan passa i vår nytapetserade hall, men det är inte det lättaste att hitta kan jag meddela. Har åkt runt bland ett otal möbelaffärer idag, tillsammans med en son som inte alls tyckte det var skoj att titta på hatthyllor - konstigt eller hur ;-). Han tyckte det var fullständigt onödigt och ville istället åka och köpa godis till morgondagen. Konstiga prioriteringar kan jag tycka ;-).

Jag har inte hittat någon som jag tycker är helt perfekt, eller jo det finns en som jag verkligen gillar... Men det kostar närmare 2000 kronor och det tycker jag verkligen är för mycket... så jakten fortsätter i helgen. Håller tummarna för att jag hittar någon som kan funka, för vi är alla trötta på att rota runt bland alla jackor som ligger huller om buller...
Foto från www.em.com
Foto från www.mio.seIkväll blir det en lugn hemmakväll med familjen. Vi ska laga någonting med kyckling, vad vet vi inte ännu, men nåt smaskigt får vi hoppas att det blir :-).
Trevlig fredagkväll!
Kram/ Åsa

1 kommentar:

  1. Kaos i hallen har vi nog lite till mans. Vi har dessutom TVÅ hallar som vi använder, så röran är verkligen total...
    Hittar du ingen hatthylla du gillar så är det enklaste tipset att köpa ett måttbeställt hyllplan, ett par snygga konsoller, några krokar och lite vit färg. Kanske kan funka tills vidare iallafall.
    Ha en riktigt skön fredag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera