lördag 26 februari 2011

Tulpanfrossa och hallfunderingar...

Och så var det lördag igen... Ja, jag skriver igen för jag tycker veckorna går så fort nuförtiden.

Jag gillar verkligen lördagar, det är nog min absoluta favorit bland veckodagarna. Även om jag för tillfället inte jobbar, så ger ändå lördagarna en känsla av skön ledighet. Det är skönt att vara tillsammans med hela familjen på helgen. Man behöver verkligen inte uträtta några stordåd enligt mig, det mysigaste är ju att bara få vara tillsammans och skrota runt.Jag fortsätter att frossa i tulpaner i väntan på våren :-)

Jag fortsätter med min hallfunderingar. En ny hatthylla eftersöks som sagt med ljus och lykta och en ny skohylla måste vi ha. Fick tips igår av Fröken grön att bygga en egen. Och jo, det har jag funderat på, jag gillar egentligen att fixa och dona själv, men just hatthylla skulle vara skönt att hitta en färdig - befinner mig just nu i ett litet latmask-stadie :-). Men det är klart, hittar jag ingen som jag gillar, så får jag väl helt enkelt göra en själv. Vi får se.

Lägger in lite foton på hallen som den ser ut nu, efter att dom nya tapeterna har kommit upp.
Centrera


Ett gammalt skåp som jag har fyndat på loppis har målats vitt.
Det fungerar utmärkt som förvaring av mössor och dylikt. Korgarna är från Ikea.Väggen i trappan ner till källaren har också fått samma tapetPå denna vägg ska hatthyllan sitta, när vi väl hittar någon...


Ha en riktigt mysig lördag!


Kram/ Åsa

4 kommentarer:

 1. Wow, vilken färgklick eran nya tapet är. Läckert med de vita möblerna. Nej att hitta rätt småmöbler är verkligen svårt, hoppas det löser sig snabb. Vet att faktiskt Ellos och Jotex ibland har småmöbler som kan fungera.

  Lycka till.

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Åh det var riktigt snyggt! :)

  SvaraRadera
 3. Tack :-). Ja, vi känner oss väldigt nöjda! Det är härligt att komma hem och mötas av ett hav av blommor - man kan ju liksom inte bli annat än glad :-).

  Kram/ Åsa

  SvaraRadera
 4. Härlig tapet och jag gillar skåpet med förvaringslådorna jättemycket...

  SvaraRadera