onsdag 16 februari 2011

Förkylning och tapetsering...

Sonens förkylning har tydligen hoppat över till mig. Ont i halsen och allmänt trött är jag idag, men det är väl bara att bita ihop och dricka mycket te med honung i :-).

På måndag får vi hantverksbesök. Vår hall ska få nya tapeter och jag ser verkligen fram mot det. Vi har bestämt oss för denna tapet av Josef Frank. Jag tycker den är så vacker - man kan ju inte bli annat än lycklig när man ser den! Att mötas av ett hav av blommor varje gång man kommer hem - underbart!

Tapeten Vårklockor, av Josef Frank

Nu återstår bara att måla taket och alla lister tills på måndag. Vi får väl ägna helgen till det. Sen måste vi ju förstås köpa ny hatthylla, ny skohylla o lite bra förvaring... det drar förstås med sig en del ;-). Men kul ska det bli att fixa iordning!

Kram/ Åsa

2 kommentarer:

  1. Hej, tack för din fina kommentar inne hos mig. Vilken underbar tapet, håller med om att du kommer att bli glad varje gång du möts av den. Fin keramik du gör, jag är så imponerad av er som kan dreja och skapa så fina grejor.

    Kram Elvira

    SvaraRadera
  2. Den där tapeten är fullkomligt underbar! Kan inte tänka mig att du någonsin kommer att tröttna på den. Så härligt med lite nyrenovering, - ska bli spännande att få se bilder från din hall när ni är klara!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera