fredag 18 februari 2011

Med penseln i högsta hugg...

...en nyfiken liten son och en glad hund så försökte jag tappert måla lite härhemma idag. Vi får ju som sagt hantverksbesök här på måndag, så vi måste förbereda lite innan. Taket målade vi igår, det blev fint.

Idag var det dags att måla dörrfoder och lister, vilket förstås resulterade i att vår vanligtvis så väldigt svarta hund helt plötsligt fick vita tecken på ena örat och mitt på huvudet... Sonen var förstås tvungen att sätta handen just precis där den vita färgen just hade dragit förbi. Nåväl - det blev bra till slut, men färgen på hunden får jag inte bort :-)... jag får nog helt enkelt klippa bort det.

Jag har ingen målarbild att lägga in från dagens aktiviteter, men jag lägger istället in en bild på min lilla favoritkatt som står på en hylla här hemma. Den är ett loppisfynd, som så mycket annat i vårt hem, och jag tycker den är så fin där den sitter och ser söt ut med sin prickiga, röda, lilla rosett :-). Prickigt gillar jag!Ha en mysig fredagkväll!

Kram/ Åsa

1 kommentar:

  1. Hihi, barn och djur, de är överallt :). Jag tycker porslinskissen är jättesöt.

    Tack för din hälsning, vilken fin blogg du har o vilka jättefina bilder på katterna och hunden. Hoppas du snart får mer tid för keramiken, det ser så himla härligt ut!

    Kram Marie-Louise

    SvaraRadera