lördag 14 maj 2011

Dagar vid havet...

I torsdags åkte vi en sväng till Helsingör och stannade över en natt. Vi brukar åka dit ganska ofta och jag gillar verkligen det. Fint väder hade vi och vi njöt av god mat, god fika och härliga utflykter och promenader på stranden. Havsutsikten från hotellrummet gjorde ju det hela inte sämre förstås :-).

Fina blommor handlade jag i massor också. Bland annat flera hortensior som var oförskämt billiga. Och det gillar jag förstås, eftersom jag verkligen tycker om hortensior! En finfin "blomstergömma" handlade jag också, eller vad de nu heter (se bilden nedan). Den var i och för sig inte superbillig, men jag kunde bara inte motstå den :-).

En härlig rosbuske handlade jag också som numera är planterad i vår trädgård. Supersöt tycker jag att den är, nu håller jag bara tummarna för att den överlever.

Härliga dagar hade vi som sagt och att se alla härliga trädgårdar är ju oerhört inspirerande.Kram /Åsa

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Ser ut som sommar...
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Ser härligt ut! Får mig att inse att det var jättelänge sen jag var i Helsingør, ja i Danmark överhuvudtaget, faktiskt. Och då bor jag ändå i Skåne och har egentligen hur nära dit som helst! Har alltid tyckt att danskarna har ett fantastiskt utbud när det gäller både snittblommor och plantor, ofta mycket trevligare och mer att välja på än vad vi har här i Sverige. Undrar varför det är så...
  Önskar dig en fin söndag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Påminner mig om Danmark, tyvärr är vi jätte dåliga att åka bara bort en helg, trots att vi vet att det är så givande!
  Ska träna på det! ha en skön söndag!

  SvaraRadera