måndag 16 maj 2011

Kloink...

Ja, så låter det när jag försöker gräva i trädgården. Kloink, kloink... sten överallt där jag sätter spaden... så det är verkligen inte lätt att anlägga nya rabatter. Det är väl den enda nackdelen som jag kan komma på med att bo just i Småland :-).

Just idag har jag bland annat ägnat mig åt att gräva en ny sandlåda till lilleman. Hans gamla är alldeles skruttig och står på ett konstigt ställe i trädgården (den fanns här när vi flyttade in). Så nu ska vi gräva en ny och i den gamla ska vi fylla på med jord och sätta massor med blommor :-).

Ormbunkar har vi ett gäng här i trädgården och dom är så fina tycker jag Dessa bilder togs för ca 2 veckor sedan, nu har dom nästan vecklat ut sig helt.


Kram /Åsa

5 kommentarer:

 1. Hos mig ser dem precis ut sådär NU! Det är väl en av dem nackdelarna man har här i Ångermanland (att allt är lite försenat) ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. De är så vackra! Ser verkligen ut som något från urtiden :).

  Ja sten är ju inte så kul i sammanhang gräva nya rabatter förstås.

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Stenar och rötter! Man får ju ibland lust att spränga bort sk*ten! :)
  Hit hittade jag från någonstans, till nånstans som ledde till den ena och sen den andra och så hit! Och tittar hit igen det gör jag!

  SvaraRadera
 4. Kloink känner jag igen! Och tallrötter till förbannelse! Jag håller på att rensa ur ett gammalt stenparti och göra en rabatt framför istället. Den hamnar just vid ett klippblock som det växt en stor tall uppe på. Vi måste låna en tigersåg för att få bort alla rötter! Man får slita som ett djur men det blir fint med ny rabatt :) tyvärr vågar man inte plantera känsliga sommarblommor förrän några dagar in i juni då de sk järnnätterna, dvs frostnätter, kan komma här :( Lycka till med din rabatt!

  SvaraRadera
 5. ormbunkar är så härliga, speciellt när bladen håller på att slå ut! Jobbigt med all sten, ni får köra på upphöjda rabatter istället!
  Ha en fin kväll!
  Ullis

  SvaraRadera