onsdag 11 maj 2011

Slappardag...

Idag har varit en riktig slappardag. Inte många knot har gjorts i trädgården. Jag har suttit i hammocken en lång stund och bläddrat i trädgårdstidningar och oj, vad mycket idéer man får av att inspireras av andra. Detsamma gäller förstås alla fina bloggar jag besöker som visar så fina bilder på sina trädgårdar - det riktigt kliar i fingrarna och man vill bara sätta igång med en massa projekt.

Men just idag har dessa projekt som sagt bara funnits i tanken. Riktigt skönt att också kunna sitta ner en stund i trädgården och bara vara. Jag är lite dålig på det i vanliga fall ska erkännas - har lite svårt att sitta still liksom :-).


Kram /Åsa


6 kommentarer:

 1. vilken vacker pelargon. Har också svårt för att sitta still ute, men försöker träna på det, träna på att njuta och inte bara springa iväg och leta nya jobb...
  Ha en skön kväll!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att försöka sitta still ibland :).

  Ja nu känns det som att det behövs regn faktiskt!

  Ha det bra, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Det här är 4. gången jag provar skicka en kommentar, jag tycker bilderna är fantastiska!! Hoppas det här kommer fram till dig nu. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Man behöver ha slappardagar också. Vilken vacker rosa färg på blommorna ! :)

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!!! Speciellt det första tycker jag om! Hoppas att kommentaren kommer fram efter all strul.Kram
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Sitta i hammocken och läsa trädgårdstidningar låter inte så dumt! Men jag känner igen mig i det där med att ha svårt att sitta still, - det finns ju så mycket man vill göra i trädgården!
  Önskar dig en riktig fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera