tisdag 17 maj 2011

Klipp, klipp...

Japp idag var jag hos frisören och klippte av allt hår... Ja, kanske inte precis allt - men kort blev det denna gång. Så skönt! Hade verkligen tröttnat på min frisyr, om man nu kunde kalla det frisyr ;-). Så nu blev det kortklippt, skönt!

Efteråt gick jag till ett mysigt konditori i stan och avnjöt en mumsig fika alldeles själv. Faktiskt himla skönt att sitta i ensamhet och bläddra i en tidning, och sörpla kaffe utan att bli avbruten av en liten son hela tiden :-).

I övrigt har jag fortsatt mitt projekt utgrävning av min trädgård - jag får nog ta ett par bilder imorgon och lägga in här tror jag. Nu återstår bara att komma på vad jag vill plantera i rabatterna. Kanske konstigt att gräva stora rabatter först och sen bestämma vad man vill ha i dom... Men faktum är att mitt huvudsakliga mål med grävprojektet var att bli av med så mycket gräs som möjligt - jag verkligen hatar att klippa gräset! Sååå tråkigt... Ja, vi har ju mycket gräs kvar förstås i trädgården (vår tomt är på ca 1600 kvm...). Men liten bit på väg är det ju iallafall och lite mindre gräs är det ju numera :-).

Så som sagt - vad ska jag plantera? Perenner, buskar? På ett ställe vill jag skapa insynsskydd, så där är väl kanske buskar att föredra. Vi får se vad det blir.

Har ni något tips kanske?Kram /Åsa

2 kommentarer:

 1. Det är så skönt att klippa av sig lite hår :) Brukar aldrig fika själv, annat än hemma då. Borde nog pröva det faktiskt. Hos oss är det också massor av sten i backen. Huset står på stenhäll och bara sten överallt. Mycket jobbigt när det ska till att grävas. Ha det bra :)

  SvaraRadera
 2. Idag hade Ullis ju en ritning av hennes trädgårdland. Jag tror att det är jättebra att rita upp det. Så att tärdgården får en struktur direkt från början. Jag borde oxå göra det, för jag köper planter och vet sen inte vart jag ska plantera de. ;)
  PS: Kanske kan du bjuda också på bild på frisyren???
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera