onsdag 18 maj 2011

En trött mamma...

En son som inte vill sova och en trött mamma som vill att sonen ska sova, är ingen bra kombination. Att dessutom pappan i familjen jobbar sent gör ju inte saken bättre.

Sonen är inne i en fas av att "jagvägrarattslappnaavnärjagskasova". Busar och stojar runt mest hela tiden och den trötta mammans tålamod tryter emellanåt. Nåväl - inte så mycket att göra åt, men lite påfrestande är det. Ikväll slutade det hela med att han somnade i soffan. Ja, vad ska man göra - huvudsaken är ju att han somnar till slut... Och den trötta mamman ska ta sig en kopp starkt kaffe och kolla runt lite bland fina bloggar :-).

Lägger in lite bilder på vackra hus i Danmark med stråtak. Det är så fantastiskt vackert, tänk den som ändå hade ett sånt hus! Får väl önska mig ett i födelsedagspresent, det går säkert mannen i huset med på hi, hi...

Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Ja fy vilken trött mamma man är ibland....Man kan somna sittande vid matbordet om det vill sig illa. Det gjorde jag....Hoppas du/ni får sova i natt ! Sov Gott :)

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa,
  min yngsta var precis sådär i flera månader att jag trodde jag skulle bli vansinnigt, men till slut fick vi till det. Som tur kan barn också vara så gulliga ;) eller hur, annars???
  ;)
  Sv: Alla mina plåtdjur har jag köpt i Tyskland, nej förrutom arbetsmyran, när jag är hemma, är jag nästan på jakt på sånt, måste verkligen akta mig att det inte blir för mycket. ;) (Du får snart se) Håller med dig att den ser sötast ut på grinden. Nu ska jag bara fixa till det där!
  Ha en fin helg!
  kram Ute

  SvaraRadera
 3. Ja, det är tufft när de hamnar i såna perioder. Man är så trött ibland att man knappt kan tänka klart, men som tur är vänder det!

  Ha en fin fredag, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Att inte få sova är det värsta som finns... Hoppas det blir tid för vila i helgen!
  Kram från Skåne!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera