tisdag 3 maj 2011

Utgrävningar i trädgården...

Mina utgrävningar i vår trädgård gör att jag stöter på ett och annat fynd under jorden. Igår dök det upp en skärva av ett gammalt fat. Jag tycker att det är en väldigt fin dekor på så jag är tvungen att lägga in en bild här förstås. Jag är utbildad arkeolog och arbetade en tid som det, men har nu bytt bransch helt. Men jag måste erkänna att det fortfarande är roligt att hitta fynd i jorden - även om det förstås inte alls handlar om arkeologiska fynd i vår trädgård :-).Jag jobbar vidare med att gräva rabatter. Läste på den finfina bloggen Ledighetsparadiset Solåkra ett tips om att anlängga en rabatt om året, varken mer eller mindre. Jag måste erkänna att jag har mååånga rabatter på gång samtidigt denna vår :-). Vi får väl se hur det går, men mina ambitioner är höga - just nu iallafall ;-).


Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Vilket spännande yrke du har haft! Kul! Håller med dig att dekoren av din fynd är jättefint!
  Här är det så kallt att jag gör en trädgårdspaus och planera i stället. Behöver en rabatt till, men vart och hur ska det ser ut...
  Ha en fin tisdag! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har bara två rabatter....katastrofrabatter bara. Ett spännnde yrke att vara arkeolog :)

  SvaraRadera
 3. Det låter spännande med ditt trädgårdsland. Glädjer mig till att se bildbevis. Tack för att du tipsar om min blogg också.
  http://solakrablogg.se

  SvaraRadera
 4. Hej, bara jag igen då. Ser precis nu att jag finns med under din FINFINA BLOGGAR !!!! Åhhh tack så mycket ! ;)

  SvaraRadera