måndag 11 april 2011

Däckbyte och fika i hammocken

Idag var jag och bytte till sommardäck på bilen - det är ju ett vårtecken om något :-).

Vi har också pysslat i trädgården idag, jag och sonen. Jag har bland annat fortsätta att klyva veden, det tar sin lilla tid kan jag meddela... Vi fikade i hammocken idag, årets första hammock-fika. Härligt, härligt! Utsikten ner mot sjön gör förstås fikat ännu smaskigare :-).

Några av våra tulpaner har slagit ut och även påskliljorna. Det är märkligt - först händer ingenting, sen händer inget... och sen säger det bara pang och så formligen exploderar det i trädgården. Jag har hela vinterna längtat efter detta och verkligen suttit och funderat och planerat för allt jag skulle vilja göra i trädgården nu när det blir varmare.

Nu när det faktiskt är vår på riktigt, så känner jag mig nästan lite överväldigad på nåt sätt. Vart ska man börja liksom? Vi går och småpetar mest överallt, men man kanske skulle fokusera på en sak i taget så att något blir klart någon gång... Men det är nog jag i ett nötskal - att ha mängder med saker på gång samtidigt :-). Ganska kul på ett sätt, men väldigt frustrerande på ett annat... Ja, ja - sån är jag :-).


Fika i hammocken smakar ljuvligt

Kram /Åsa

8 kommentarer:

 1. Kom precis in nu, från våran utefikastund! Solen sken i ansiktet och jag drömmer och planerar vad jag ska göra när snön har försvunnit. Men det är som du säger: schwupp är man i sommarn!
  Vad fin ni bor, det är ju helt fantastisk att se på sjön från hammocken. Underbar!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag känner så väl igen känslan av att jösses var ska jag börja!

  Jag har faktiskt varit tvungen att skärpa mig och avsluta några projekt för det blev alldeles väldigt rörigt,både här hemma och i mitt huvud :).

  Lycka till! Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen och tack för titten!

  Jag håller med dig! Är precis som du - grejar både här och där och blir så ivrig att jag inte avslutar något innan jag hoppar till nästa projekt:) Man har drömt och planerat så länge nu att man vill sätta igång överallt!

  Vilken härlig utsikt ni har från hammocken - ljuvligt att kunna se vatten....

  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Hoppas att allt är bra!

  Du har något att hämta hos mig om du vill!
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Va kul med en bloggis från Småland! =)
  Vet precis hur det är med veden, håller på just nu!
  Härliga bilder du bjuder på!

  Mvh Liza

  SvaraRadera
 6. Känner igen mig! Jag sätter igång med en massa projekt i trädgården, och innan de ens är halvfärdiga kommer jag på något nytt som skulle vara kul att ta rag i...
  Tänk att tulpanerna redan slagit ut hos dig!! Härligt! Jag hittade lite utslagna ormöga i rabetten hemma hos mig idag, blev också förvånad att våren redan har kommit så långt!
  Ha en skön kväll!
  Ullis

  SvaraRadera
 7. Utslagna tulpaner, minsann! - Nu har ni kommit längre än vad vi har gjort här i nordöstra Skåne. I mina rabatter är det gott om blad nu, men inga utslagna tulpaner än. Men den som väntar på något gott...
  Ha en skön onsdagkväll!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Vad lustigt egentligen, men jag skrev tidigare i kväll (på min blogg) att jag inte gillar så mycket krusiduller och så "sprang" jag på din blogg nu och dom krusidullerna gillar jag ju faktiskt ! :)
  Ann-Louise

  www.lyckligapraliner.blogspot.com

  SvaraRadera