fredag 8 april 2011

Jo, visst dök han upp...

Hantverkaren kom mycket riktigt hit. Vid 9.30-tiden så var han här och knatade glad i hågen in i köket. Han plockade fram eklisterna som han skulle sätta upp, bara för att snabbt konstatera att "det här blir ju inte bra"... Bänkskivan i köket är av ek och listerna som han skulle sätta upp visade sig vara mycket, mycket ljusare än bänkskivan. Inte snyggt alls.

Så han tog helt sonika med sig eklisterna tillbaka för att se vad han kunde göra åt saken. Så idag blev det med andra ord inget gjort i köket, han kommer kanske nästa vecka... Fantastiskt... Ja, ja - någon gång blir det väl klart kan man misstänka :-).

Hur som helst - jag lägger in lite bilder från vårt kök som utlovats. Listerna saknas, men det kanske inte är något ni ser direkt. Jag lägger in lite före-och-efter bilder och börjar med bilder från köket som det ser ut idag - annars blir jag bara deprimerad :-).


Köket som det ser ut idag


Köket idag med det FINA kaklet :-)


Köket idag


Under renovering...


Under renovering...


Det gamla kaklet. Syns kanske inte här, men otroligt fult gjort...


Snyggt??? NOT!!!

Kram /Åsa

3 kommentarer:

 1. Vad fint det blev!Jag vill oxå göra vårt kök om :) Såg på en bild en disktorkställning (? säger man så)Vad fin den var! Var det en loppisfynd??
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Hantverkare, jamen vad gör de hela dagarna undrar man när de inte ens kan få upp ett par lister! Snyggt är det iaf och mycket bättre än det förra kaklet :).

  Vi har ett liknande kakel just nu i köket men de har dessutom fogat med vitt så det är riktigt rutigt, jösses, får byta det vid tillfälle :).

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Det nya kaklet är såååå fint! Gick det bra att byta kakel utan att ta ner köksskåp och bänk? Jag skulle också vilja ha nytt kakel...och ny bänkskiva också iof! Men det får vänta...
  Hoppas hantverkaren kommer snart :)

  SvaraRadera