tisdag 19 april 2011

Sol, sol...

Ännu en underbar dag! Vi har tillbringat dagen i solen tillsammans med barn och vuxna - en härlig dag med god fika och busiga barn.

Det är så vackert överallt nu - i skogen lyser det vitt överallt av vitsippor. I trädgårdar blommar påskliljorna för fullt. Härligt!

Gräset har kommit igång och växa härhemma såg jag idag och jag ska nog inhandla lite gödsel till den stackars gräsmattan tror jag. Jag brukar inte gödsla gräsmattan, men förra året gjorde jag det för första gången och oj vilken skillnad! Så det kommer jag nog göra i år också.


Den här söta lilla huset passerade vi idag - ett hav av påskliljor växte runt om. Vackert!


Nu är det dags för den lilla skrutten i familjen att gå och sova tror jag, han är trött efter dagens lek och bus. För egen del är det nog dags för en kopp kaffe snart, men först får jag nog läsa en saga för lilleman tror jag :-).


Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Härligt det låter! Har också varit ute mycket idag och upptäckte när jag tittade i spegeln att näsa och kind var lite röda och fräknarna vaknat till liv :)

  Japp, ska nog också ge gräset lite så det tål att trampas på hela härliga sommaren :).

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Det är så skönt att kunna vara ute hela dagarna! Gödsla gräsmattan kanske jag också borde göra, då kanske lite av all mossa försvinner...
  Ha en skön kväll!
  Ullis

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det underbart när solen skiner!
  Vi har också nyligen gödslat gräsmattan, för oss är det första gången. Ska bli kul att se om det blir skillnad här också. Jag är i och för sig ganska förtjust i grön, luddig mossa, men det är hopplöst när den fastnar i gräsklipparen hela tiden...
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Här ska ingen gräsmatta gödslas. Den håller på att ta kål på oss redan som det är! Inte just nu för den är i stort sett täckt av snö och is forfarande. Men snart börjar det eländet :))

  SvaraRadera