söndag 10 april 2011

Joggning och vedklyvning

Idag började jag med att småspringa bredvid sonen och hans cykel. Herregud vad jag är otränad... Man kan ju alltid hoppas på att han tar lååång tid på sig att lära sig cykla, så att jag får springa lite varje dag :-). Det lär ju vara nyttigt har jag hört ;-).

Vi fick låna en vedklyv av svärfar idag, mycket fiffig uppfinning måste jag säga! Vi har ju en hel del ved att klyva efter dom 5 tallarna som vi har fällt. Det lär väl ta ett tag att klyva allt, men vi har iallafall börjat idag. Och mycket ved blir det!

Vi avslutade dagen med en kvällspromenad i solen utmed sjön. En superfin kväll! Nu väntar snart nattning av lilleman, sedan blir det nog en kopp te och lite slötittande på tv:n.Kram /Åsa

2 kommentarer:

 1. Låter som jättehärlig vårdag :).

  Så bra, då bunkrar ni upp för nästa jättevinter så det blir varmt inne iaf!

  Det är faktiskt ganska lätt att odla majs, de kom upp lätt när jag sådde, växer så det knakar och såg på mammas förra året att de hinner bli färdiga om man förgror nu. De åt egenodlad majs under ganska lång tid förra året så jag hoppas på detsamma :).

  Kram Marie-louise

  SvaraRadera
 2. Jag blir ju lite avis när jag ser akern som är utan snö!
  Haha jag kommer ihåg när jag tränade med mina döttrar att cykla. Jag har så roliga minnen på detta (Trodde faktiskt inte att den äldsta skulle lära dig detta i sitt liv, och den yngsta, herregud, vad jag sprang efter henne, hon lärde sig detta så fort, så jag hann inte lära henna att bromsa.) Som tur kan båda cykla och bromsa nu! :)
  Kram på dig

  SvaraRadera