lördag 2 april 2011

Kronprinsess- och prinsbesök...

Ja, idag har vi gjort något som jag inte trodde jag skulle vara med om... Vi har varit och sett kronprinsessan Viktoria och prins Daniel! Dom har i dagarna varit runt om i Småland på besök och idag var dom i Kosta för att inviga Kosta Boda Art café.

Eftersom vi inte bor så långt från Kosta, så tog vi oss en tur dit. Jag är absolut ingen kungafantast, men har heller inget emot kungahuset - jag känner mig rätt neutral i denna fråga. Hur som helst så var det riktigt kul att se dom i verkligheten idag.

Vi blev tilldelade flaggor som vi viftade glatt med. Jag tog en hel del bilder, sen lade batteriet i min kamera av - så himla klantigt av mig att inte ladda det innan! Nåväl, jag fiskade snabbt upp min nya iPhone - och det blev riktigt bra kort med den också :-).
Nu är jag supertrött, det är nog dags för en slurk kaffe tror jag.
Ha en mysig lördag!


Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Vad kul, hur det än är så är det kul att få se dom på riktigt, har inte gjort det men skulle också åkt dit och tagit mig en titt :).

  Ha en bra lördag, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. trots att man är neutral till kungahuset, är det kul att se de i reality. Vi kollade när Kungen var här i närheten för att inviga Botniabanan.
  Fina bilder av fina Viktoria!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  De ser lika glada ut som de alltid gör!
  Håller tummarna för att hantverkaren dyker upp imorgon:)
  Hoppas att du har haft en riktigt skön söndag
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 4. Nämen, de där bilderna kan du ju sälja till Se&Hör, - jättefina!

  Vad det blir för hundras här (OM det blir en hund) har vi inte riktigt bestämt. Funderar på en dansksvensk gårdshund, - lagom storlek men inte lika ettrig som en terrier. Vi får se...

  Önskar dig en fin start på veckan som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera