torsdag 14 april 2011

Vitsippor och brödbak...

Idag har sonen och jag varit i skogen och plockat de första vitsipporna. Nu står dom i en vas på köksbordet och påminner oss om att våren är här, trots att det faktiskt har varit ganska ruggigt idag.

Jag har varit huslig och bakat matbröd idag. Längesen jag gjorde det, men oj vad det är smaskigt med nybakat bröd. Slurp!

Jag tänkte att jag skulle prova att använda kameran på ett lite mer utmanande sätt. Alltså inte bara ställa den på autoläge och trycka (som jag nästan hela tiden har gjort hittills...), utan nu verkligen försöka förstå mig på vad det är för kamera jag har. Inte det lättaste kan jag meddela, men skam den som ger sig! Prova, prova, prova är ju det som gäller.

Vi fick en uppgift av ledaren på vår fotokurs till nästa vecka. Alla skulle ta ett foto med tema "Våren" att ta med och visa upp. Ångest! Nej, inte riktigt kanske - men lite prestationsångest får jag allt :-).

Ja, ja - jag är ju där för att lära mig :-)!


Kram /Åsa

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för den fina awarden, Åsa! Bilden är jättehärlig, - nästan så jag önskar att jag tagit den själv, hihi!
  Det är så roligt att läsa om dina upplevelser från fotokursen. Jag gick själv en kurs i höstas och vet hur himla mycket man lär sig vid varje tillfälle. (Och jag som trodde att jag kunde fotografera innan, hehe!)
  Må gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Stort tack för awarden, det värmer!

  Jag tycker bilden är jättehärlig, kan du verkligen vara nöjd med. Är själv väldigt förtjust när bakrunden blir så där suddig och motivet framträder.

  Ha en bra kväll, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Härliga våraktiga bilder! Första uppgiften redan avklarat! ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera