torsdag 7 april 2011

Naturen vaknar till liv...

Det är egentligen fantastiskt hur snabbt det går. Från att ha varit vinter och superkallt, till att snön smälter och blommorna liksom inte kan vänta längre. Naturen vaknar till liv igen och det är härligt!

Daggkåpan tittar fram

Kärleksörtens knubbiga små knoppar har också letat sig upp

En tulpanknopp minsannLammöronen sticker upp, ludna och gulliga

Och så söta krokusar förstås, dom är överallt i trädgården. Den här färgen tycker jag är så söt!Här blåser det som tusan idag, men det är soligt och ganska varmt ändå. Idag har vi inhandlat lite fler penséer. Funderade lite på om jag skulle köpa sättpotatis idag, men bestämde ändå att jag skulle vänta lite. Men man kanske kan handla dom nu egentligen, så att dom får ligga och förgro inne ordentligt? Eller vad tror ni?


Ha det fint!


Kram /Åsa

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga bladrosetter!

  Japp, har köpt tidigpotatisen och lagt dem att få groddar :). Någonstans runt första maj brukar de åka i jorden och dit är det egentligen inte så länge.

  Här blåser det riktigt ordentligt, grannens plåtskjul blåste upp och la sig på grannens två meter höga häck i höjd med en trädkrona :s.

  Ha en bra kväll, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa,
  så härliga bilder! Här har det regnat hela dagen. Har kommit in med en extremblötthundluktande hund! Brrrr, men kaffe är bryggt, så snart blir det varm igen.
  Kram på dig!
  PS: Vad kul att du skriva namn på dina planter, så får jag veta vad jag har i min trädgård!

  SvaraRadera