torsdag 3 mars 2011

Emalj...

En kastrull, en liten skål och en kaffepanna i emalj i serien Lotus, av Grete Prytz Kittelsen är några av mina loppisfynd som jag tycker särskilt mycket om. Jag älskar denna serie och skulle mer än gärna ha fler saker i den. Det är dock inte så ofta man ser dom på loppisar, men jag håller mina ögon öppna förstås. När man minst anar det :-).


Dagen har hittills bestått av såna där tråkiga "vardagsmåsten" såsom tvätt, disk och städ. En promenad i ett gråmulet superruggigt väder tillsammans med en glad hund och en arg son gjorde dagen ännu skojigare... ;-). Ja, så är väl vissa dagar - men det är ju inte alltför skoj att försöka gå en prommis med en liten skrutt som bara lägger sig platt på marken, skriker och vägrar gå ;-).

Ja, ja - snart dags för en stor kopp extra starkt kaffe :-)!

Kram/ Åsa

5 kommentarer:

 1. Hej!Kul att du hittade in till mig!Du verkar bo jättefint.Vi bor oxå vid en sjö så jag känner igen när du beskriver ljudet i isen!Vi brukar säga att det sjunger:-)När man går på isen o det låter får man rysningar det är så häftigt o mäktigt!!!
  Hälsn.Helena

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Då får jag hoppas att din fredag blir lite roligare än idag då:)
  Tur att det finns kaffe ......
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa,
  vad roligt att du har kikat lite i min blogg. Nu när jag är vaken, har jag kollat här och tycker du har en jättefin/interessant blogg (jag ska komma tillbaka;) ) Tror att på mig väntar idag precis en sån dag som du har upplevt igår. Vårdagsmåsten, glad hund och arg barn (kände det så igen att jag var tvungen att skratta och sucka!)
  Ha du en mysig fredag! Ute
  PS: jättefina emaljgrejer, kaffepannan skulle passa utmärkt i mitt blått vitt kök!

  SvaraRadera
 4. Du, det där var underbara loppisfynd! Jag hade också garanterat slagit till direkt om jag fått syn på dem, - hade passat jättebra i vårt 50-talskök.
  En glad hund skulle jag också behöva, så att jag kom utanför dörren mer än vad jag gör. Det är lätt gjort att man blir slapp och stannar inne vid datorn. Fast idag får det nog bli en busstur in till stan för lite shopping!
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Åh så fina! Jag skulle gärna koka kaffe i en Lotus!

  SvaraRadera