lördag 5 mars 2011

Solen värmer...

...mot kinden idag. Idag har vi plussgrader här och det har vi inte haft på väääldigt länge. Helt underbart! Jag tog mig en härlig långpromenad med hunden och var faktiskt tvungen att ta av mig vantarna för att jag blev så varm. En konstig känsla, efter att ha gått och frusit konstant i flera månader.

Försökte ta några foton på hunden när vi var ute, men han är liksom inte så lätt att ta kort på. Jag provade här hemma när vi kom innanför dörren, men han bara gäspade och såg allmänt uttråkad ut... Nåväl, här kommer iallafall en bild på tråkmånsen :-).Vi har gäster idag som stannar till imorgon - trevligt, trevligt! Nu ska jag laga köttgryta och ris. Sen vore det ju smaskigt med någon efterrätt, men känner att jag har lite idétorka. Får se vad vi hittar på. Kanske har du något tips?


Ha en mysig lördag!
Kram/ Åsa2 kommentarer:

 1. Vilken liten goding han är, vovven i huset! Kan tro att det är svårt att få honom att sitta still och posera framför kameran, hehe!
  Köttgryta och ris låter smaskens, - här konstaterade vi just att vi nog får äta middag lite senare idag, som vi har fikat och smaskat hela eftermiddagen...
  Önskar dig en skön fortsättning på helgen!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Men han är väl för sööt!!

  Att fota djur kan få vem som helst att ge upp :).

  Hoppas du får ett bra slut på helgen, kram Marie-Louise

  SvaraRadera