torsdag 10 mars 2011

Energin har återvänt...

Jag vet inte om det är våren som faktiskt är på väg, som gör att jag känner mig så full av energi... Jag orkar liksom ta tag i såna där saker som tidigare bara har väntat på att göras...

Idag bar det av till färgaffären och där inhandlades vit väggfärg till kök och delar av hallen. Ja, hallen har ju som jag tidigare berättat om fått den fina tapeten Vårklockor av Josef Frank, men vi har en annan del av hallen som har vita väggar. Vi målade väggarna vita i kök och hall för ca 5 år sedan när vi flyttade in. Jag kan säga att de väggarna är liksom inte så vita längre... Väldigt opraktiskt med vita väggar egentligen, men fint är det tycker jag.

Så sagt och gjort, idag målades väggarna i köket om och det blev jättefint - och vitt :-). Imorgon ska resten målas. Kul att fräscha upp lite härhemma.

Jag plockade ner en del grejer från väggarna när jag målade, bland annat den här lille rara pojken från Goebel. Den tycker jag så mycket om, den satt tidigare på väggen hos min farmor och farfars sommarstuga och jag har alltid tyckt så mycket om den. Nu finns den här hos mig och jag blir glad varje dag när jag ser den. Ett pekfinger på pojken har gått sönder någon gång, men i övrigt är den i fint skick.

Imorgon ska jag sätta upp min lille rara pojke på väggen igen i köket - på en alldeles nymålad fin vägg.
Kram/ Åsa

5 kommentarer:

 1. Oj vad du har varit duktig idag! Det är kul när man kommer igång men det kan vara såå jobbigt att ta det där första steget .....
  Du får visa bilder sen!
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Åh, vad duktig du är! Jag har så många idéer men jag behöver oftas en som "pusha" mig!
  Jobba på du! Och sedan mysa i "nya" köket.
  Hej,hej

  SvaraRadera
 3. Hej igen Vännen!
  Du har en utmaning att hämta hos mig!
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 4. Åh, vad det är härligt med nymålade väggar! Jag gillar både själva proceduren och det färdiga resultatet.
  Nog är det så att man blivit aningens piggare den senaste tiden. jag tror det beror på att det faktiskt är ljusare ute, både på morgnarna och på kvällarna.
  Jag bor mycket riktigt ganska nära Älmhult, fast 4 mil söder över på den Skånska sidan. Inte så långt bort!
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Det är säkert ljuset som gör att man nu känner hopp och tillvaron igen, det går liksom av sig självt att vara glad :). Vad härligt att få ommålat och nej vitt är väl inte så praktiskt så men snyggt är det.

  Vilken urgullig väggprydnad, kul med något unikt på väggen.

  Ha det bra, kram Marie-Louise

  SvaraRadera