onsdag 16 mars 2011

Kökshanddukar att bli glad av...

Lite nya kökshanddukar med glada mönster, inhandlades häromdagen på Åhléns. Tänkte att lite vårfärger i köket kunde liva upp :-).Idag skiner solen från en blå himmel - underbart. Vi ska strax ta på oss kläderna och gå ut i det vackra vädret. Ska väl fortsätta mitt projekt "städa-upp-bland-allt-tallaris" tänkte jag. Sen tänkte jag faktiskt också putsa fönsterna idag - dom är så fruktansvärt smutsiga så nu står jag inte ut att se dom längre...
Ha en fin dag alla!
Kram/ Åsa

5 kommentarer:

 1. Verkligen jättefina kökshanddukar, de verkar nästan vara "för fina" för att använda. Känner du det igen? Ibland måste jag nästan tvinga mig att använda de fina nya saker jag har köpt.
  Önskar dig en fin dag i det fina vädret!
  //Ute

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga mönster och färger du valt! Håller med Fru Vallmo att ibland köper man något som är så fint att man mest vill titta på dem.

  Hoppas du fick en fin dag!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt med alla fina mönster och färger! Då känns det som att våren är på gång!
  Ha en skön kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Men åh så fina! Åhléns har ofta riktigt trevliga saker på sin inredningsavdelning, - jag ska nog ta mig en titt där nästa gång jag är inne i stan.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Riktigt härliga vårhanddukar:) Man blir verkligen glad över att titta på dem!
  Skulle du inte kunna skriva lite om din keramik och drejning? Det är något som verkar så kul och som jag skulle vilja lära mig mer om:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera