torsdag 24 mars 2011

Räfsa, räfsa...

...o räfsa lite till... Idag har sonen och jag varit ute nästan hela dagen. Sonen har lekt och jag har räfsat bland grenar och sågspån. Nu börjar det likna något i trädgården och alla tallgrenar är samlade på ett ställe och allt som ska klyvas till ved är samlade på ett annat. Nu återstår bara att räfsa upp allt sågspån och allt småskräp. Sen återstår också förstås bara det lilla (!) arbetet att köra hit en container o slänga alla grenar och sedan att klyva all ved... Men det tar vi en annan dag...

Imorgon tar vi fram utemöblerna - för nu är det minsann vår! Så det så! Idag var det faktiskt riktigt varmt här och soligt. I och för sig blåste det massor, men det var varma vindar så det gjorde ju inget. Sonen somnade tidigt ikväll utmattad av all frisk luft :-). Själv sitter jag nu här framför datorn och känner att det hettar lite på kinderna, solen har minsann tagit lite idag och fräknarna har kommit fram direkt :-).

Har inga bilder från dagen, men jag lägger in en från gårdagens promenad utmed sjön. Livsnjutaren Zorro strosar runt och tycker livet är härligt :-).

Må så gott!
Kram/ Åsa

3 kommentarer:

 1. Här blåste det rejält och kallt! Och solen visade sig bara korta stunder! Härligt att ni kan ställa ut utemöblerna. På våran uteplats är det fortfarande mycket snö på.
  Ha en bra och mysig fredag imorgon!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det är när man får börja ta tag i trädgården och jobbet där ute på riktigt! Jag tycker man mår så mycket bättre :).

  Själv har jag faktiskt precis beställt möbler till altanen ska bli härligt att få sitta i!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill också räfsa och göra fint i trädgården! Vi har haft härligt vårväder hela veckan, men idag när jag är ledig så regnar det. Typiskt...
  Håller tummarna för att solen kommer tillbaka i helgen.
  Önskar dig en fin fredag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera