onsdag 30 mars 2011

Hantverksbesök och trädgårdsarbete...

Idag har vi haft hantverkare här - igen... Det känns om det inte var länge sen vi hade hantverkare här som satte upp tapeten i vår hall. Och nu är det alltså dags igen. Denna gång är det kaklet i köket som ska bytas.

Jag har tidigare berättat om den klåpare till hantverkare som satte upp kaklet i vårt kök för 5 år sen - nu ska det som sagt upp nytt. Idag har han knackat bort det gamla kaklet och satt upp gipsskivor och imorgon kommer plattsättaren och börjat sätta upp det nya kaklet. Det ska bli spännande att se, när det är klart lägger jag förstås in lite bilder här på bloggen :-).

Sonen tyckte att det var väldigt festligt med hantverksbesök och ville gärna prata typ hela tiden med den stackars killen. Så vi fick helt enkelt hålla till i trädgården idag för att hantverkaren skulle kunna få lite arbetsro :-).

Jag fick mycket gjort i trädgården idag, vilket var skönt. Har fortsatt mitt räfsande och nu ser det riktigt prydligt ut. Våra krokusar har faktiskt till och med blommat över och nu har tulpanblad kommit upp lite här och var. Våren kommer fort när det väl tar fart och det är så underbart!


Vår lille Zorrosudd älskar att lufsa runt i trädgården.

Kram/ Åsa3 kommentarer:

 1. En härlig förändring med nytt kakel, - jag håller tummarna för ett bättre resultat den här gången. Visa gärna både före och efterbilder när det är klart!

  Dina orangeriplaner låter fantastiskt spännande! Det får du allt skriva mer om vid tillfälle.

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Jag håller oxå tummarna! Men det blir säkert jättefint till slut! Jag skulle också vilja ha nya kakel i köket, men...maken behöver en vilopaus ;)
  Blir spännande att se resultatet!
  PS: Skulle så gärna hålla på i trädgården, men det finns fortfarande snö, snö och snö. SUCK!
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Vad härligt att få nytt kakel! Det blir säkert bättre den här gången:)
  Vilken snygg väska du har köpt ......
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera