tisdag 8 mars 2011

En ursäkt för att...

...kunna smaska i sig en semla, kan iallafall inte jag motstå :-).

Idag är det fettisdagen och det inhandlades förstås semlor till oss härhemma. Semlorna intogs tillsammans med kaffe och under tystnad. Vi köpte dom på vårt favoritkondis och dom var verkligen goda - och stooora :-).Imorgon ska jag försöka hitta ett stativ till min systemkamera. Inte en aning om vad jag ska ha för variant eller vad det kostar. Dom kanske är jättedyra? Ja, hur som helst så vill jag köpa ett. Jag får väl bege mig till någon av dom stora, men ack så opersonliga, elkedjorna för att se vad dom har.


Kram/ Åsa

3 kommentarer:

  1. Jag blev utan semla idag, eftersom de redan var slut i vår lokala affär när jag kom dit. Klämde i mig ett dubbelt Twix som tröst, hrmmm...
    Jag vill också gärna ha ett stativ till min kamera, - hittar du något bra får du gärna tipsa om det!
    Vi fällde också träd i höstas, men hann städa upp innan snön föll, tack och lov. Däremot börjar jag oja mig för att det ser så tomt ut nu. Får nog plantera lite nytt till sommaren.
    Må gott!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Innan jag köper ett stativ, måste jag väl gå först i en fotokurs, men jag är också interesserat vad det blir för ett sedan.
    Sv: Vi firar Karneval gammalt hedniska grej (att skrämma vintern bort, nu) som kyrkan använde sedan innför fastetid, innför påsk. Tror faktiskt att ni svenskarna är för realistiska att vintern försvinner inte bara för att det är 44 dagar innan Påsk ;)! Dessutom har ni mycket mer roliga fester som inte vi ha: midsommar, kräftorfest, surströmming (ingenting för mig men...) lucia......
    Ha en fin kväll!
    Ute

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Det är även mitt stora problem. Ska alltid planera i förväg och hinner inte njuta av nuet. Det är delvis därför jag är sjukskriven just nu!

    Har inte sett din kommentar ang mina betongplattor förrän nu! Nej, jag har inte använt någon förstärkning. Har bara gjutit plattorna i plastbunkar.
    Ha det gott

    Stor Kram Annelie

    SvaraRadera